Stefan Kolenberg

Hallo allemaal,

Mijn naam is Stefan Kolenberg. Ik ben 22 jaar oud en kom uit Goirle.

Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van mijn opleiding Sport en bewegen op het ROC in Tilburg.

Binnen deze opleiding volg ik de richting Bewegingsagogiek.

Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen in verschillende werkgebieden. Onder andere basisscholen, SBO’s, zorginstellingen, dementerende ouderen, etc. en hierin sprak werken met speciale doelgroepen mij toch wel het meeste aan. en dan vooral de jongere doelgroepen. De rest van de doelgroepen zijn ook zeker interessant maar voor mijn interesses heb ik liever een actievere doelgroep waar ik mee aan de slag kan.

Hier op het Zilverlicht ben ik dan ook als laatstejaars stagiaire vooral bezig met mijn eindexamenopdrachten die ik hier zal uitvoeren.

ik ben op vrijdag te vinden op het zilverlicht en de rest van de week zit ik op school. Naast mijn studie werk ik als parttime Crewtrainer al bijna 6 jaar te vinden bij Mc Donalds Tilburg Zuid. Hier ben ik dan ook zo’n 20 uur per week te vinden. In mijn vrije tijd ben ik vaak in Tilburg te vinden. Of aan het winkelen of lekker op een terrasje zitten. Verder heb ik een groot deel van mijn leven gevoetbald bij GSBW in Goirle. Maar dit heb ik even aan de kant moeten zetten door mijn drukke opleiding en werk.

Daar naast zoek ik graag het avontuur op. Ik ga graag naar het buitenland op vakantie waar ik allerlei activiteiten doe.

Na mijn studie wil ik graag werk gaan zoeken binnen mijn werkveld. Waar ik dat precies wil gaan doen is nog niet bekend maar ik heb nog vele jaren te gaan waarin ik vast allerlei verschillende richtingen op zal gaan. Mocht je nog meer over mij willen weten, spreek mij dan vooral aan op school.

Graag tot ziens