Taallokaal

Taallokaal-Waalwijk 

Taallokaal Waalwijk is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Waalwijk Taalrijk (gemeente Waalwijk), SBO Het Zilverlicht (stichting Leerrijk!), BaO Baardwijk (stichting Leerrijk) cluster 2 school Auris dienstverlening Tilburg en Kentalis vroegbehandeling. Het Taallokaal is bedoeld voor leerlingen in de basisschoolleeftijd. 

Wanneer blijkt dat leerlingen onvoldoende vooruitgaan nadat ze bijv. het project Taalimpuls gevolgd hebben, logopedie volgen en minimale resultaten behalen of een arrangement cluster 2 hebben, kunnen ze deelnemen aan Taallokaal Waalwijk. 

Het Taallokaal op het Zilverlicht is bedoeld voor jonge leerlingen met een cluster 2 arrangement eventueel aangevuld met leerlingen die gebaat zijn bij zeer intensief onderwijs op taalgebied. Het doel is om aanbod te verzorgen waarbij de leerlingen individueel geholpen worden. Daarnaast wordt een vertaling gemaakt naar de klas of de school waar de leerling vandaan komt zodat klasgenootjes hier ook profijt van gaan hebben. 

Wanneer: Taallokaal Waalwijk locatie Het Zilverlicht vindt plaats op maandag- en donderdag. 

Doelgroep: Voor groep 1-2 leerlingen van 09.00 uur tot 11.30 uur. De kinderen zijn vanaf 8.45 uur welkom. Voor groep 3 leerlingen van 12.45 uur tot 14.30 uur. 

Waar: SBO Het Zilverlicht, Rembrandtpark 67, 5143 GH Waalwijk (0416-334411). 

Door wie: Taallokaal Waalwijk wordt verzorgd door de Auris leerkracht juf Tamara.  (t.brzozowski@auris.nl ) 

Vragen: Algemeen: Annerieke Verkerk, directeur van SBO Het Zilverlicht (directiehetzilverlicht@leerrijk.nl ) 

Algemene vragen over de aanmelding Mayke van Hees (m.vanhees@auris.nl