Geert Legdeur

Hallo allemaal, ik ben meneer Geert.

Ik heb groep MBb : een middenbouw groep die soms samenwerkt met MBa (Juf.Eva / Juf.Sanne). 

Ik ben al bijna 40 jaar gelukkig getrouwd en we hebben 4 zoons met schoondochters en kleinkinderen, waar we erg trots op zijn.             

Veel verschillende groepen heb ik de afgelopen 40 schooljaren mogen begeleiden. Een paar jaar geleden heb ik nog mijn Master-SEN gehaald met als specialisatie‘begeleiden’.

Ieder schooljaar is het weer uitdagend, spannend, leuk, gezellig en anders. Wanneer ik goed luister naar "mijn" leerlingen, kan ik hen helpen, zodat ze door coaching en leren samenwerken, hun talenten verder kunnen ontwikkelen hier op onze school! Alle leerlingen kunnen op hun eigen manier leren zelfstandig bezig te zijn en dat is op zich al een hele opgave. Volgens vaste structuren werken vindt iedereen fijn in onze groep en op onze school.                     

Ja, wèl met een grapje op zijn tijd, want anders wordt het allemaal zo saai! Mijn groep werkt ook erg serieus en al zeer goed samen.
Wanneer ik niet op school ben, gaat alles heel goed en zo gewoon als mogelijk door op enkele donderdagen en alle vrijdagen. De juffrouw die dan de groep doet, gebruikt zoveel als mogelijk dezelfde afspraken (als die ik met de groep heb gemaakt). Wij allen vinden dat we een hele hardwerkende, heel serieuze maar ook gezellig, kletsende groep hebben! 


Naast het schoolwerk, werkgroepenoverleg en de vele besprekingen/vergaderingen na schooltijd zit ik in de MR van onze school. Tenslotte vind ik foto’s maken tijdens activiteiten op school heel leuk en deel deze met de ouders via de Facebookpagina op onze schoolsite.

Verder houd ik van zon, zee, strand, zwemmen, voorlezen, lekker eten maar vooral van de gezelligheid in school met mijn groep. Als iedereen in mijn groep ‘lekker in zijn/haar vel zit’ ben ik erg blij en gelukkig, want dan kunnen we aan het leren denken en aan leren doen!  

Groetjes van Mhr.Geert / geertlegdeur@leerrijk.nl