Bianca van den Broek

Ik ben Juf Bianca (39 jaar) en ben groepsleerkracht bij de schoolverlaters.

Daarnaast houd ik mij bezig met het betekenisvol leren bij ons op school. Ik vind het belangrijk dat het onderwijs dat wij verzorgen op school aansluit bij de kinderen van nu en ben altijd op zoek naar uitdagende leerstof die de leerlingen aanspreekt. 

Mijn hart ligt overduidelijk bij het speciaal onderwijs. Voor mij is het een extra uitdaging om de leerlingen met leer- en/of gedragsproblemen te helpen en te zorgen dat zij met plezier naar school komen en succeservaringen op kunnen doen. Ik vind het leuk om mijn enthousiasme en kennis te delen met mijn leerlingen. Elke dag is weer een nieuwe uitdaging vol met verrassingen.

Ik woon in Rijen samen met mijn man Bas. In mijn vrije tijd houd ik erg van tuinieren, films/ series kijken, hardlopen, wandelen met onze hond Finn, lezen, uit eten gaan, shoppen en puzzelen. Tijdens mijn vakanties ben ik vaak te vinden in de bergen waar ik bergtochten loop. Ik geniet dan erg van de prachtige natuur en de stilte. In mijn klas vertel ik dan ook graag over deze avonturen en de bijzondere dingen die we daar zien en meemaken.

biancasijtsma@leerrijk.nl

Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag