Laura de Graaff

Mijn naam is Laura de Graaff. 

Sinds april 2016 ben ik de adjunct directeur van SBO Het Zilverlicht. Janneke van Oort (directeur van basisschool de Vrijhoeve) heeft mij de afgelopen tijd geholpen met de directietaken. Sinds 1 december 2018 is Annerieke Verkerk aangesteld als directeur van onze school. 

Na het afstuderen aan de Pabo in mei 2001 heb ik een paar maanden in de kleuterklas en groep 7 gewerkt van basisschool De Lage Weijkens in Loon op Zand. Ook heb ik toen  even in groep 8 van basisschool D’n Hazennest gestaan. Daarna ben ik in augustus 2001 begonnen op SBO Dr. Hordijkschool, wat later (na de fusie met de Anton Pieckschool) SBO Het Zilverlicht is geworden. Ik heb in alle bouwen voor de klas gestaan en ben ook rugzakcoördinator, locatieleider Oranjeplein en intern begeleider op onze school geweest.

Ik ben afgestudeerd remedial teacher en gedragsspecialist. Ook heb ik mijn Master SEN SVIB (school video interactie begeleiding) en Master SEN specialist speciaal onderwijs cluster 4 behaald. Dit schooljaar ben ik opnieuw gaan studeren. Ik volg de  schoolleidersopleiding Magistrum. Het is ontzettend uitdagend en leerzaam, maar ik moet ook wennen om weer een hele dag les te krijgen en thuis opdrachten te maken.   

Op dit moment behoren managementtaken, leerlingenzorg, kwaliteitszorg en coaching tot mijn taken. In de afgelopen tijd heb ik met veel leerlingen en ouders kennis kunnen maken en mogen samenwerken. Ik ben ontzettend trots als ze na de schoolverlatersgroep de school gaan verlaten. Ik weet namelijk dat de kinderen dan veel hebben geleerd, gezellige momenten hebben gehad en hebben kunnen ontdekken waar ze goed in zijn. Mijn collega’s doen daar namelijk enorm hun best voor! 

Mocht u een vraag hebben of wat willen delen, loop gerust binnen. De koffie staat klaar! Mocht ik niet in de gelegenheid zijn, dan maken we gewoon een afspraak. In principe ben ik op dit moment alle maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen in de school. U kunt mij ook per mail bereiken:lauradegraaff@leerrijk.nl of een terugbelnotitie achterlaten.

Graag tot ziens!