Laura de Graaff

Mijn naam is Laura de Graaff.

Na het afstuderen aan Pabo Tilburg in mei 2001 heb ik een paar maanden in de kleuterklas en groep 7 gewerkt van basisschool De Lage Weijkens in Loon op Zand. Op de vrijdagen stond ik in groep 8 van basisschool D’n Hazennest in Tilburg. Vanaf augustus 2001 ben ik werkzaam in Waalwijk. Ik ben begonnen op SBO Dr. Hordijkschool, dit is later dus (na de fusie met de Anton Pieckschool) SBO Het Zilverlicht geworden. Ik heb kleuters tot en met schoolverlaters gehad en ben ook rugzakcoördinator, locatieleider op het Oranjeplein en intern begeleider op onze school geweest.

Ik ben afgestudeerd remedial teacher en gedragsspecialist. Ook heb ik mijn Master SEN SVIB (school video interactie begeleiding) en Master SEN specialist speciaal onderwijs cluster 4 behaald. Afgelopen schooljaar heb ik de opleiding Magistrum schoolleider Basisbekwaam aan het rijtje toegevoegd. Dit schooljaar zal ik coaching, veilig werken met kind en jeugd en nog tig andere interessante dingen oppakken.

Sinds april 2016 ben ik de adjunct directeur van SBO Het Zilverlicht. Sinds december vorig schooljaar vorm ik samen met Annerieke Verkerk de directie van de school.

Managementtaken, leerlingenzorg, kwaliteitszorg en coaching behoren tot mijn taken. Ik vind het leuk om individueel met de leerlingen van onze school te werken of om af en toe in de klas of op het plein bij te springen. Ook ga ik graag in gesprek met ouders / verzorgers en externen. Ik ben enorm blij met én trots op mijn team. Samen proberen ze -bijvoorbeeld met behulp van betekenisvol leren, Rots en Water, Ik & Jij of bewegend leren- het beste uit de kinderen te halen.

Mocht u een vraag hebben of wat willen delen, loop gerust binnen. De koffie staat klaar! Mocht ik op dat moment niet in de gelegenheid zijn, dan maken we gewoon een afspraak. In principe ben ik op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de school. U kunt mij ook per mail bereiken (lauradegraaff@leerrijk.nl & infohetzilverlicht@leerrijk.nl ) of een terugbelnotitie achterlaten (0416-334411).

Graag tot ziens!